Loading...

Rexona Deo Spray 150Ml For Men Sport Defence

-45% off

2,47 

71 na zalogi

izdelkov na zalogi

2024-12-31

do konca prodaje tega izdelka
Rok uporabe:
Uporabno najmanj do:

/

Država porekla:

Velika Britanija

Stanje izdelka:

Original

Izberite možnosti:

ZALOGA RAZPRODANA

71 na zalogi

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Za ta izdelek dostava ni mogoča. Prevzeti ga je možno le osebno v naši trgovini.

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Zaradi vročinskega vala in naše želje po zagotavljanju kakovosti je ta izdelek do nadaljnjega na voljo le za osebni prevzem.

Dezodorant antiperspirant Sport Defence.

Sestavine:
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum chlorohydrate, Parfum, PPG-14 butyl ether, Disteardimonium hectorite, BHT, Sodium Starch propylene Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethiconol, Maltodextrin, Hydrolysed Corn, Starch Octenylsuccinate, Hydrated silica, Gelatin Crosspolymer, Aqua, Silica, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Opozorila:
Ne uporabljajte na poškodovani koži. Prenehajte z uporabo, če se pojavijo izpuščaji ali draženje. Izogibajte se neposrednemu vdihavanju. Nanašati v kratkih intervalih pršenja v dobro prezračenih prostorih. Izogibajte se predolgemu pršenju. Ne pršite v bližini oči. Uporabljajte le kot je navedeno. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjate ali sežigajte niti, ko je prazna.

Mita shop ima en sam cilj:

BREZ POSREDNIKOV, VISOKIH CEN, ZAVAJANJ. SAMO ORIGINALI IN UŽITEK NA "REPLAY".

EDINO, ČESAR NE MOREMO ZAGOTOVITI: STALNIH ZALOG IN ENAKIH POPUSTOV.