Loading...

Whiskas Adult Tuna 950G

-35%

2,79 

Ni na zalogi

izdelkov na zalogi

2024-3-16

do konca prodaje tega izdelka
Rok uporabe:
Uporabno najmanj do:

28. 3. 2024

Država porekla:

Poljska

Stanje izdelka:

Original

Izberite možnosti:

ZALOGA RAZPRODANA

Ni na zalogi

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Za ta izdelek dostava ni mogoča. Prevzeti ga je možno le osebno v naši trgovini.

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Zaradi vročinskega vala in naše želje po zagotavljanju kakovosti je ta izdelek do nadaljnjega na voljo le za osebni prevzem.

Briketi za mačke tuna adult 1+

Sestavine:
Žito, meso in živalski stranski proizvodi, olja in maščobe, rastlinski proizvodi, minerali, ribe in ribji proizvodi (vklj. 4% tune v svetlo rjavih briketih*), ekstrahirane rastlinske beljakovine, zelenjava (vklj. 0.5% posušenega korenja (ustreza 4% korenja) v oranžnih briketih in 1% posušenega graha (ustreza 4% graha) v zelenih briketih*). *Svetlo rjavi briketi običajno sestavljajo 49% izdelka, oranžni briketi in zeleni briketi običajno oboji sestavljajo vsaki po 8% izdelka. Analitska sestava (%): beljakovine: 30.0; vsebnost maščobe: 12.3; anorganska snov: 8.0; surova vlaknina: 1.8; omega 6 maščobne kisline: 2.5. Dodatki na kg: Antioksidanti; Barvila; Nutritivni dodatki: vitamin A: 6243 IU, vitamin D3: 689 IU, vitamin E: 131 mg, tavrin: 1772 mg, baker (bakrov(II) sulfat pentahidrat): 3.6 mg, jod (kalijev jodid): 0.89 mg, mangan (manganov sulfat monohidrat): 14.5 mg, selen (natrijev selenit): 0.08 mg, cink (cinkov sulfat monohidrat): 41.1 mg.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
/

Opozorila:
Sveža voda naj bo vedno na voljo. Hraniti zaprto, v hladnem in suhem prostoru. Uporabno najmanj do: označeno na embalaži. Da bi se izognili zadušitvi, hranite plastične vreče izven dosega dojenčkov, majhnih otrok in hišnih ljubljencev.

Kje dostavljate?​
Izdelke dostavljamo na območju celotne Slovenije.

Kdaj poteka dostava?​
Izdelke na zalogi odpošiljamo predvidoma naslednji delovni dan od naročila. Ko bo naročilo odposlano, boste obveščeni po elektronski pošti.

Osebni prevzem​
Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema v našem skladišču. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili.

Lokacija:
PE Skladišče Mita
Cesta krških žrtev 135c
8270 Krško

Odpiralni čas:
Pon, sre, pet: 7.00 – 16.00
Tor, cet: 7.00 – 14.30

Pri osebnem prevzemu upoštevajte preventivne ukrepe za zajezitev širjenja epidemije covid-19. Prosimo vas, da se 20 min pred prihodom najavite, da vaš paket pripravimo za prevzem.

Poštnina​
Dostava paketov po Sloveniji je 3,90 € z vključenim DDV.

Ker odkupujemo velike količine viškov proizvodnje oz. trgovin iz celotne Evrope, ne le Slovenije, lahko kot ljudem prijazna trgovina ponujamo nizke cene. Preberi več
Zaloge in izdelki se stalno spreminjajo, ker so vezani na količino presežne ponudbe na trgu. Natančne ponudbe presežnih izdelkov ni moč predvideti, kar vodi v spremenljivo ponudbo v naši trgovini. Naš cilj je prodati vsak kos/izdelek, brez da bi šel kateri izmed njih na uničenje. Preberi več
Akcije so časovno omejene, ker se s skladiščenjem izdelkov povečujejo naši stroški. Le-ti zmanjšujejo profitabilnost končne prodaje oz. nam onemogočajo, da bi vam jih lahko prodali po tako zelo nizkih cenah, kot so na naši spletni trgovini. Zaradi manjšega skladišča želimo izdelke čim prej prodati in vam ponuditi nove super akcije. Veliko skladišče žal ni rešitev, saj se bo zaloga ponovno nabirala. S tem bo čas izdelkom potekel, kar pa pomeni, da bomo sami ustvarjali viške izdelkov. Preberi več

Mita shop ima en sam cilj:

BREZ POSREDNIKOV, VISOKIH CEN, ZAVAJANJ. SAMO ORIGINALI IN UŽITEK NA "REPLAY".

EDINO, ČESAR NE MOREMO ZAGOTOVITI: STALNIH ZALOG IN ENAKIH POPUSTOV.