Loading...

Vanish Carpet Cleaner Spray 500Ml Pet Expert

-45%

4,83 

62 na zalogi

izdelkov na zalogi

2023-8-15

do konca prodaje tega izdelka
Rok uporabe:
Uporabno najmanj do:

31.08.2023

Država porekla:

Poljska

Stanje izdelka:

Original

Izberite možnosti:

ZALOGA RAZPRODANA

62 na zalogi

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Za ta izdelek dostava ni mogoča. Prevzeti ga je možno le osebno v naši trgovini.

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Zaradi vročinskega vala in naše želje po zagotavljanju kakovosti je ta izdelek do nadaljnjega na voljo le za osebni prevzem.

Odstranjevalec madežev za preproge posebno učinkovit za odstranjevanje medežev, ki jih povzročijo hišni ljubljenči.

Sestavine:
<5%: belila na osnovi kisika, anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati, parfum (limonen).

Opozorila:
Če izdelek pride v oči, jih sperite z obilo vode. Ne pogoltnite. Pri zaužitju poiščite zdravniško pomoč. Ne vdihavati pršila. Če se ob stiku s kožo pojavi beljenje, ne skrbite, belilni učinek je začasen in reverzibilen. V primeru občutljive kože je priporočljiva uporaba zaščitnih rokavic. Ne mešajte z drugimi izdelki. Hraniti v originalni embalaži zaščiteno pred direktno sončno svetlobo na suhem, hladnem in dobro prezračenem mestu, stran od nekompatibilnih materialov ter hrane in pijače. Ne mešajte z izdelki za beljenje na osnovi klora. Med nanašanjem in sesanjem naj otroci in hišni ljubljenčki ne bodo v bližini.

Kje dostavljate?​
Izdelke dostavljamo na območju celotne Slovenije.

Kdaj poteka dostava?​
Izdelke na zalogi odpošiljamo predvidoma naslednji delovni dan od naročila. Ko bo naročilo odposlano, boste obveščeni po elektronski pošti.

Osebni prevzem​
Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema v našem skladišču. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili.

Lokacija:
PE Skladišče Mita
Cesta krških žrtev 135c
8270 Krško

Odpiralni čas:
Pon, sre, pet: 7.00 – 16.00
Tor, cet: 7.00 – 14.30

Pri osebnem prevzemu upoštevajte preventivne ukrepe za zajezitev širjenja epidemije covid-19. Prosimo vas, da se 20 min pred prihodom najavite, da vaš paket pripravimo za prevzem.

Poštnina​
Dostava paketov po Sloveniji je 3,90 € z vključenim DDV.

Ker odkupujemo velike količine viškov proizvodnje oz. trgovin iz celotne Evrope, ne le Slovenije, lahko kot ljudem prijazna trgovina ponujamo nizke cene. Preberi več
Zaloge in izdelki se stalno spreminjajo, ker so vezani na količino presežne ponudbe na trgu. Natančne ponudbe presežnih izdelkov ni moč predvideti, kar vodi v spremenljivo ponudbo v naši trgovini. Naš cilj je prodati vsak kos/izdelek, brez da bi šel kateri izmed njih na uničenje. Preberi več
Akcije so časovno omejene, ker se s skladiščenjem izdelkov povečujejo naši stroški. Le-ti zmanjšujejo profitabilnost končne prodaje oz. nam onemogočajo, da bi vam jih lahko prodali po tako zelo nizkih cenah, kot so na naši spletni trgovini. Zaradi manjšega skladišča želimo izdelke čim prej prodati in vam ponuditi nove super akcije. Veliko skladišče žal ni rešitev, saj se bo zaloga ponovno nabirala. S tem bo čas izdelkom potekel, kar pa pomeni, da bomo sami ustvarjali viške izdelkov. Preberi več

Mita shop ima en sam cilj:

BREZ POSREDNIKOV, VISOKIH CEN, ZAVAJANJ. SAMO ORIGINALI IN UŽITEK NA "REPLAY".

EDINO, ČESAR NE MOREMO ZAGOTOVITI: STALNIH ZALOG IN ENAKIH POPUSTOV.