Loading...

Finish All-In-1 Max Dishwasher Tablets 68Pcs

-45%

10,40 

15 na zalogi

izdelkov na zalogi

2023-4-15

do konca prodaje tega izdelka
Rok uporabe:
Uporabno najmanj do:

30.04.2023

Država porekla:

EU

Stanje izdelka:

Original

Izberite možnosti:

ZALOGA RAZPRODANA

15 na zalogi

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Za ta izdelek dostava ni mogoča. Prevzeti ga je možno le osebno v naši trgovini.

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Zaradi vročinskega vala in naše želje po zagotavljanju kakovosti je ta izdelek do nadaljnjega na voljo le za osebni prevzem.

Tablete All in 1 Max za strojno pomivanje posode

Sestavine:
5% – 15%: belila na osnovi kisika, fosfonati; < 5%: polikarboksilati, neionske površinsko aktivne snovi; parfumi,encimi (Subtilisin, Amylase).,Benzyl Benzoate.

Opozorila:
Povzroča hudo draženje oči.Vsebuje subtilizin. Lahko povzroči alergijski odziv.Hraniti zunaj dosega otrok.PRI STIKU Z OČMI: nekaj minut previdno izpirati z vodo. Po možnosti odstranite vse morebitne kontaktne leče. Dodatno izpirajte.Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

Kje dostavljate?​
Izdelke dostavljamo na območju celotne Slovenije.

Kdaj poteka dostava?​
Izdelke na zalogi odpošiljamo predvidoma naslednji delovni dan od naročila. Ko bo naročilo odposlano, boste obveščeni po elektronski pošti.

Osebni prevzem​
Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema v našem skladišču. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili.

Lokacija:
PE Skladišče Mita
Cesta krških žrtev 135c
8270 Krško

Odpiralni čas:
Pon, sre, pet: 7.00 – 16.00
Tor, cet: 7.00 – 14.30

Pri osebnem prevzemu upoštevajte preventivne ukrepe za zajezitev širjenja epidemije covid-19. Prosimo vas, da se 20 min pred prihodom najavite, da vaš paket pripravimo za prevzem.

Poštnina​
Dostava paketov po Sloveniji je 3,90 € z vključenim DDV.

Ker odkupujemo velike količine viškov proizvodnje oz. trgovin iz celotne Evrope, ne le Slovenije, lahko kot ljudem prijazna trgovina ponujamo nizke cene. Preberi več
Zaloge in izdelki se stalno spreminjajo, ker so vezani na količino presežne ponudbe na trgu. Natančne ponudbe presežnih izdelkov ni moč predvideti, kar vodi v spremenljivo ponudbo v naši trgovini. Naš cilj je prodati vsak kos/izdelek, brez da bi šel kateri izmed njih na uničenje. Preberi več
Akcije so časovno omejene, ker se s skladiščenjem izdelkov povečujejo naši stroški. Le-ti zmanjšujejo profitabilnost končne prodaje oz. nam onemogočajo, da bi vam jih lahko prodali po tako zelo nizkih cenah, kot so na naši spletni trgovini. Zaradi manjšega skladišča želimo izdelke čim prej prodati in vam ponuditi nove super akcije. Veliko skladišče žal ni rešitev, saj se bo zaloga ponovno nabirala. S tem bo čas izdelkom potekel, kar pa pomeni, da bomo sami ustvarjali viške izdelkov. Preberi več

Mita shop ima en sam cilj:

BREZ POSREDNIKOV, VISOKIH CEN, ZAVAJANJ. SAMO ORIGINALI IN UŽITEK NA "REPLAY".

EDINO, ČESAR NE MOREMO ZAGOTOVITI: STALNIH ZALOG IN ENAKIH POPUSTOV.