Loading...

Durex Lubricant Gel 100Ml Tube Naturals Moisture

-59%

4,88 

24 na zalogi

izdelkov na zalogi

2023-2-15

do konca prodaje tega izdelka
Rok uporabe:
Uporabno najmanj do:

28.2.2023

Država porekla:

Velika Britanija

Stanje izdelka:

Original

Izberite možnosti:

ZALOGA RAZPRODANA

24 na zalogi

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Za ta izdelek dostava ni mogoča. Prevzeti ga je možno le osebno v naši trgovini.

Posebna ugodnost

Ob nakupu 5 ali več Tom Tailor izdelkov se vam ob koncu naročila obračuna dodatni 10 % popust.

IZDELEK LE ZA OSEBNI PREVZEM

Zaradi vročinskega vala in naše želje po zagotavljanju kakovosti je ta izdelek do nadaljnjega na voljo le za osebni prevzem.

Durex Naturals Moisture lubrikant (medicinski pripomoček) je izdelan iz 100% naravnih sestavin in naravne hialuronske kisline. Je vlažilni lubrikant, ki zagotavlja dolgotrajno vlažnost, ima koži prijazen pH ter je brez umetnih dišav, barvil in parabenov. Izdelek je dermatološko preizkušen. Medicinski pripomoček izpolnjuje zahteve za oznako CE1639.

Sestavine:
Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Benzoic acid, Sodium Hyaluronate, Potassium Lactate, Lactic acid.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Uporabljajte skladno z navodili. Izdelek ni kontracepcijsko sredstvo, ne vsebuje spermicida in lahko upočasni spermo. Preprečite stik z očmi, poškodovano kožo ali ranami. Če občutite draženje, prenehajte z uporabo. Posvetujte se z zdravnikom, če draženje ne preneha, se pojavlja trajna vaginalna suhost, ste noseči ali dojite. Hranite zunaj dosega otrok.

Kje dostavljate?​
Izdelke dostavljamo na območju celotne Slovenije.

Kdaj poteka dostava?​
Izdelke na zalogi odpošiljamo predvidoma naslednji delovni dan od naročila. Ko bo naročilo odposlano, boste obveščeni po elektronski pošti.

Osebni prevzem​
Omogočamo tudi možnost osebnega prevzema v našem skladišču. Ko bo paket pripravljen, vas bomo o tem obvestili.

Lokacija:
PE Skladišče Mita
Cesta krških žrtev 135c
8270 Krško

Odpiralni čas:
Pon, sre, pet: 7.00 – 16.00
Tor, cet: 7.00 – 14.30

Pri osebnem prevzemu upoštevajte preventivne ukrepe za zajezitev širjenja epidemije covid-19. Prosimo vas, da se 20 min pred prihodom najavite, da vaš paket pripravimo za prevzem.

Poštnina​
Dostava paketov po Sloveniji je 3,90 € z vključenim DDV.

Ker odkupujemo velike količine viškov proizvodnje oz. trgovin iz celotne Evrope, ne le Slovenije, lahko kot ljudem prijazna trgovina ponujamo nizke cene. Preberi več
Zaloge in izdelki se stalno spreminjajo, ker so vezani na količino presežne ponudbe na trgu. Natančne ponudbe presežnih izdelkov ni moč predvideti, kar vodi v spremenljivo ponudbo v naši trgovini. Naš cilj je prodati vsak kos/izdelek, brez da bi šel kateri izmed njih na uničenje. Preberi več
Akcije so časovno omejene, ker se s skladiščenjem izdelkov povečujejo naši stroški. Le-ti zmanjšujejo profitabilnost končne prodaje oz. nam onemogočajo, da bi vam jih lahko prodali po tako zelo nizkih cenah, kot so na naši spletni trgovini. Zaradi manjšega skladišča želimo izdelke čim prej prodati in vam ponuditi nove super akcije. Veliko skladišče žal ni rešitev, saj se bo zaloga ponovno nabirala. S tem bo čas izdelkom potekel, kar pa pomeni, da bomo sami ustvarjali viške izdelkov. Preberi več

Mita shop ima en sam cilj:

BREZ POSREDNIKOV, VISOKIH CEN, ZAVAJANJ. SAMO ORIGINALI IN UŽITEK NA "REPLAY".

EDINO, ČESAR NE MOREMO ZAGOTOVITI: STALNIH ZALOG IN ENAKIH POPUSTOV.